МАУ розширює вигоди програми лояльності Panorama Club

МАУ розширює вигоди програми лояльності Panorama Club
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» постійно працює над розширенням можливостей програми лояльності для пасажирів та переваг, якими мають змогу користуватися учасники Panorama Club.

МАУ пропонує пасажирам, що ще не є учасниками програми лояльності, зареєструватися у Panorama Club та активувати свої вигоди на спеціальних умовах. Пасажири, що стануть учасниками програми, зареєструвавшись на www.flyuia.com, та здійснять переліт у період з 27 жовтня по 31 грудня 2020 року включно, отримають по 1500 привітальних миль на персональні рахунки учасників після здійснення перельоту. Витратити привітальні милі та милі, що будуть нараховані власне за переліт та придбані додаткові послуги, можна буде вже наступної подорожі з МАУ, оплативши милями вартість авіаквитка та додаткових сервісів.

Також, МАУ повертає довгоочікувану можливість використовувати милі на придбання додаткових послуг МАУ. Кожні 100 миль, накопичені на рахунку учасника, можуть бути використані на оплату 1 USD не лише вартості авіаквитка, а відтепер і додаткових послуг МАУ: вибору місця, перевезення багажу і ручної поклажі понад норму, супроводу дітей та перевезення домашніх улюбленців у салоні літака.

Нагадуємо, також, що авіакомпанія пропонує можливість заробити подвійні милі Panorama Club за умови бронювання квитків на www.flyuia.com до 31 жовтня 2020 року для подорожей до 30 листопада 2020 року.

Таким чином, лише 5 днів з 27 жовтня по 31 жовтня 2020 року включно пасажирам буде доступна унікальна можливість скористатися подвійною спеціальною пропозицією: зареєструватися у Panorama Club та придбати квитки на www.flyuia.com (з періодом подорожі до 30 листопада 2020 року), отримавши 1500 привітальних миль та подвійні милі за переліт. Наприклад, пасажир що зареєструвався і придбав квиток з Києва до Стамбула та у зворотному напрямку і обрав харчування на борту, отримає приблизно 4000 миль (1500 привітальних миль + 2400 подвійних миль за переліт в обидві сторони по тарифу з включеним багажем + 120 миль за попередній вибір харчування), що еквівалентно 40 USD, які можна буде використати вже наступної подорожі з МАУ, частково оплативши вартість авіаквитка або придбавши додаткові послуги МАУ.

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі