МАУ запроваджує безбагажні тарифи до Америки

МАУ запроваджує безбагажні тарифи до Америки
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширює можливості для подорожі прямими рейсами з Києва до Нью-Йорка та Торонто.

Так, за вказаними напрямками МАУ ввела доступні безбагажні тарифи, які забезпечуватимуть ширші можливості при плануванні трансатлантичної подорожі point-to-point прямими рейсами. При цьому, пасажирам транзитних маршрутів пропонуватимуться виключно тарифи сімейств Economy Standard та Premium, а також Business Saver та Business Flex, які включають в себе перевезення багажу.

Наразі, безбагажні тарифи сімейства Economy Lite на міжнародних та внутрішніх рейсах МАУ передбачають можливість перевезення лише одного місця ручної поклажі до 7 кілограмів. Однак авіакомпанія розширює можливості тарифу Economy Lite для далекомагістральних рейсів до Нью-Йорка та Торонто, дозволяючи пасажирам, які обирають тариф без багажу, перевозити основну ручну поклажу до 7 кілограмів, а також другу сумку до 5 кг.

При цьому, окрім безбагажних тарифів на рейсах point-to-point до Торонто та Нью-Йорка пасажири можуть як і раніше скористатися традиційними тарифами з багажем.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі