Меню уболівальників: яку їжу найчастіше замовляли під час Євро-2020

Меню уболівальників: яку їжу найчастіше замовляли під час Євро-2020
Черговий футбольний тиждень позаду. Хтось уболівав під корвалол, а хтось - під піцу і бургери. У сервісі доставки їжі Rocket вирішили дізнатися найпопулярніші страви, які замовляли під час Чемпіонату Європи з футболу.

Очолює їстівну збірну найбільш популярна страва — картопля фрі. Друге і п'яте місця залишаються за солодкими газованими напоями. На третьому місці розташувалася піца «Гавайська», яку замовляли трохи більше, ніж сет «Філадельфія». Також до складу збірної потрапили дві популярні піци — «Маргарита» і «Чотири сири». Єдиним українським «гравцем» виявився борщ по-домашньому з м'ясом.

Цікаво, що тільки під час матчу збірної України зі збірною Австрії, в топ замовлень українських уболівальників увійшли борщ і вареники з картоплею.

Також аналітики Rocket відзначають збільшення популярності бургерів, пива, курячих крилець, камамберу фрі, пивних тарілок і піци на період матчів.

Варто зазначити, що рейтинг складався без урахування страв з популярних мереж швидкого харчування. Так як на фастфуд доводиться більша частина замовлень, в рейтингу брали участь би виключно бургери.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі