На 3D-принтері отримали перший стейк з використанням рослинних інгредієнтів

На 3D-принтері отримали перший стейк з використанням рослинних інгредієнтів
Учасники стартапу Redefine Meat отримали перший стейк з допомогою 3D-друку і підбирають ресторани для тестування страви вже цього року, а потім масштабують технологію одразу в кількох країнах.

Зростання популярності альтернатив м'ясу призвело до того, що на ринку вже є яловичина і свинина на рослинній основі. Redefine Meat хоче поповнити список синтетичного м'яса також і стейком на рослинній основі, повідомляє The Page з посиланням на Businessinsider.

Компанія змогла успішно відтворити смак, запах і текстуру яловичого фаршу з використанням рослинних інгредієнтів. Отриманий продукт складається з усіх рослинних і веганських інгредієнтів, включно із соєвими та гороховими білками, кокосовим жиром і соняшниковою олією.

Redefine Meat почне тестувати свою продукцію у ресторанах п'яти країн. Після успішних випробувань технології 3D-друку м'яса передадуть рестораторам інших країн, щоб стейки можна було виготовити на місцях.

«Ми імітуємо структуру м'яса і тканин з допомогою 3D-принтера. Цю технологію можна відтворювати у будь-яких умовах, тому ми можемо масштабуватися», — зазначив генеральний директор компанії Ешчар Бен-Шитріт.

Redefine Meat засновано 2018 року. У 2019 році стартап зібрав $6 млн інвестицій.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі