Натуральний корм для котів Felix

Натуральний корм для котів Felix
Годування кота – це відповідальне завдання, до якого господар повинен підходити з повним розумінням того, що необхідно його улюбленцю для підтримки здоров'я, нормального травлення та активності. При виборі раціону багато людей довіряються професіоналам і віддають перевагу готовим повнораціонним кормам відомих брендів, які встигли себе добре зарекомендувати. Одним із таких натуральних продуктів є вологий корм Felix для кішки з різними смаками для різноманітності раціону.

Чим хороші вологі корми Фелікс для вашого улюбленця?

Ключовим плюсом продуктів бренду є смакові якості, тому навіть дуже примхливий у питаннях їжі вихованець із задоволенням їсть корм Фелікс. Це стало можливим завдяки збалансованому складу, у який входять продукти тваринного походження, злаки, а також вітаміни та мінеральні речовини, необхідні для активного способу життя, росту, здоров'я шерсті й підтримки імунітету.


Читати далі ...

__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі