Нова авіакомпанія Air Ocean Airlines відтепер здійснює рейси між Харковом і Львовом

Нова авіакомпанія Air Ocean Airlines відтепер здійснює рейси між Харковом і Львовом
12 грудня відбувся перший рейс за новим регулярним напрямком Львів-Харків від українського перевізника Air Ocean Airlines. У Міжнародному аеропорті «Харків» літак урочисто зустріли представники аеропорту та авіакомпанії. В ході прес-конференції стало відомо, що вже скоро Air Ocean Airlines відкриє також перельоти з Харкова до київського аеропорту імені І. Сікорського (його називають «Жуляни»).

Детально про рейси
Подорож до Львова новим рейсом займає 1 годину 15 хвилин. Вильоти відбуваються щочетверга та щонеділі. Вартість квитків — від 868 гривень в один бік. До речі, ця вартість включає до 7 кілограмів ручної поклажі, багажне місце до 23 кілограмів та легкий перекус у дорозі.

Вильоти до столиці ж відбуватимуться вже з 21 грудня — щодня, окрім субот. Тривалість подорожі становитиме 1 годину 10 хвилин, вартість квитків — від 965 гривень в один бік, також з урахуванням ручної поклажі та багажу.



Придбати квитки на обидва рейси можна на сайті перевізника, аеропорту чи в авіакасах.

Про нового перевізника
Air Ocean Airlines — молода українська авіакомпанія, заснована 16 вересня 2020 року. Зараз авіапарк перевізника складається з двох сучасних літаків українського виробництва АН-148 2011 и 2012 років випуску, невдовзі їх буде вже шість та маршрутна мережа також зросте.



Вітчизняні літаки компанії розвивають швидкість до 850 кілометрів на годину — аналогічні параметри, наприклад, у поширених літаків Аirbus-320 та Вoeing-737. На борту літаків Air Ocean Airlines по 75 місць — між рядами залишається багато простору, тому перельоти дійсно комфортні.




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі