Нова категорія на ринку дитячого харчування від «Чудо-Чадо»

Нова категорія на ринку дитячого харчування від «Чудо-Чадо»
Відомий виробник дитячого харчування компанія Vitmark анонсує розробку і запуск продажів унікального продукту – готових до вживання каш з фруктовим пюре. Також компанія представила ринку новинки під ТМ «Чудо-Чадо» в категорії фруктово-молочні десерти, об’єднавши натуральні фрукти і ягоди з сиром і вершками.

З травня цього року на полицях українських магазинів батьки, що піклуються про здорове і правильне харчування своїх чад, зможуть знайти нові смачні і корисні продукти під брендом «Чудо-Чадо», щоб урізноманітнити харчування малюка від 6 місяців.

Перші фруктово-злакові пюре представлені двома смаками: «Мюслі з вівсяними пластівцями з яблуком і ягодами» та «Каша вівсяна з яблуком і персиком». Новинки унікальні тим, що в одному продукті експерти бренду поєднали фруктове пюре і злакову кашу. Тепер мами зможуть нагодувати дитину повноцінною поживною стравою, вибравши перекус з фруктів з кашею або пластівцями.

Новинки в категорії фруктово-молочні десерти це «Десерт яблуко-банан-сир» і «Десерт яблуко-слива-вершки». Традиційна рецептура на основі натурального фруктово-ягідного пюре була доповнена сиром і вершками відповідно.

Фруктово-молочні десерти і фруктово-злакові пюре ТМ «Чудо-Чадо» випускаються в зручній м’якій упаковці з кришкою, що загвинчується (дой-пак) обсягом 90 г. Продажі стартували у розпал весняних прогулянок з колясками і без, щоб мама не робила вибір: побути на свіжому повітрі довше або повернутися додому і нагодувати малюка.

«Кожна мама знає про користь пюре з натуральних фруктів, про необхідність наявності злакових в раціоні дітей і про користь для них кисломолочних продуктів, – говорить Юлія Куцос, менеджер бренду «Чудо-Чадо». – Саме тому ми вибирали таке корисне і, головне, смачне поєднання в різних варіаціях. Також зазначу, що, не встигнувши представити ринку нову категорію, компанія вже планує розширити її асортимент, додавши ще кілька смаків пюре і десертів».

Нагадаємо, що в кінці минулого року компанія Vitmark під ТМ «Чудо-Чадо» випустила преміальну лінійку натуральних моно-пюре в упаковках, що імітують форму справжніх фруктів: упаковках-фруктах яблука, груші та персика. У 2021 року виробники пюре «Чудо-Чадо» активно працюють над змінами в поточному асортименті. Також удосконалюється рецептура вже улюблених пюре і все більше продуктів як в дой-паку, так і в скляній банці більше не містять доданого цукру.

* * * * *


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі