«Нова пошта» анонсує запуск нового курсу Школи бізнесу

«Нова пошта» анонсує запуск нового курсу Школи бізнесу
Стартує набір студентів на другий курс Школи бізнесу «Нова пошта» - інтенсивного освітнього практикуму для власників малого і середнього бізнесу. Цього року оргкомітет відбиратиме по 60 студентів з 5 міст України – Києва, Одеси, Львова, Харкова та Дніпра. Учасники здобудуть прикладні знання з бізнес-моделювання, маркетингу, продажу, фінансового менеджменту, ціноутворення та роботи з персоналом. Минулого року понад 30% учасників представляли український e-commerce, цього року перевагу матимуть виробники товарів та надавачі послуг.

У 2016 році студентами Школи бізнесу «Нова пошта» стали 400 осіб з 4 міст України. Багатьом студентам вдалося кардинально змінити власну справу. Понад 50% з них підвищили товарообіг у своїх компаніях впродовж 6 місяців з моменту початку навчання, у близько 70% з них він зріс більше ніж удвічі. Наприклад, грошовий товарообіг інтернет-магазина лікарських трав www.dobrotrav.com.ua/lp, який розвиває Євген Шумейко, зріс у 43 рази, а в дніпрянина Сергія Кучера, власника відео-продакшн студії та онлайн-магазину взуття, – аж у 216 разів. Дехто переорієнтував напрямок бізнесу, як Борис Ломако з Харкова, що закрив збитковий проект і вже успішно розвиває власний заклад та кондитерське виробництво.

Цього року заняття у кожному з міст відбуватимуться щотижня впродовж 4 місяців. Школа стартуватиме зі Львова, де заняття почнуться у вересні. Наприкінці курсу кожен учасник матиме власний план з прискорення бізнесу, створений за допомогою тренерів, досвідчених підприємців-практиків.

В грудні 2017 року відбудеться церемонія нагородження випускників Школи, кращі з яких отримають гранти на розвиток бізнесу та менторські сесії з власниками і топ-менеджментом «Нова пошта». Анкета для охочих подати заявку доступна за посиланням: https://goo.gl/jLycc8

«Великий бізнес має допомагати меншому – ця думка стала стимулом для того, аби минулого року ми започаткували Школу бізнесу «Нова пошта». Цього року продовжуємо, тому що переконані: українському підприємцю бракує компетенцій для системного підходу до управління своєю справою», - прокоментував співвласник «Нова пошта» В’ячеслав Климов.

«Новому поколінню бізнесменів, яке сприятиме виходу України з економічної кризи, потрібні знання та спілкування, між собою та з тими, хто вже досягнув успіху. Впевнений, наша Школа їм це забезпечить», - зазначив співвласник «Нова пошта» Володимир Поперешнюк.

Партнером проекту виступить PPV Knowledge Networks (Львів) – агенція, що з 2008 року сприяє розвитку бізнесів з високою доданою вартістю та створенню інтелектуально-містких бізнес-мереж. “Школа бізнесу “Нова пошта” - це прикладна соціальна відповідальність. Прискорення розвитку малого бізнесу стимулює створення нових цікавих товарів та послуг, появу нових робочих місць і підвищує якість бізнес-середовища в Україні. Школа є прикладом підходу, від якого виграють усі задіяні сторони”, - прокоментував Володимир Воробей, директор PPV Knowledge Networks.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі