Новинки, поновлення і модифікації LOZOVA MACHINERY на AGRO-2021

Новинки, поновлення і модифікації LOZOVA MACHINERY на AGRO-2021

LOZOVA MACHINERY продемонстрували новітні технічні рішення у найбільшій агроподії України – виставці AGRO-2021.

Традиційно техніка LOZOVA MACHINERY привернула особливу увагу відвідувачів виставки та фахівців аграрної галузі. Експозиція бренду включала в себе номенклатуру машин затребувану для польових робіт сезону літо-осінь.

Крім оновлень і поліпшень найпопулярніших знарядь, що користуються великим попитом у аграріїв, трендом також стали всілякі модифікації і переоснащення усієї лінійки техніки додатковими модулями.

Коментуючи підсумки роботи компанії, Президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд зазначив, – «Рік був для нас успішним і продуктивним, ми досягли відмінних фінансових результатів і збільшили продажів техніки. Незважаючи на складності, пов'язані з епідемією Covid-19, ми продовжували створювати новинки для наших клієнтів. Постійний розвиток, пошук нових інженерних рішень, оновлення виробництва – це основа нашої роботи!».

На виставці відбулася прем'єра новинки LOZOVA MACHINERY – короткої дискової борони DUCAT з шириною захвату 8 метрів. Сьогодні агрегат став флагманом лінійки дискових борін. У DUCAT повністю впроваджений фірмовий принцип «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ» – агрегат не має точок змащення (включаючи шарніри гідроциліндрів) і не вимагає технічного обслуговування протягом усього життєвого циклу. Варто відзначити, що LOZOVA MACHINERY єдиний виробник в Україні, який випускає ґрунтообробні агрегати з такою шириною захоплення, що не потребують технічного обслуговування.

DUCAT-8 відмінно себе зарекомендував, пройшовши серйозні польові випробування в українських господарствах. Знаряддя можуть бути опціонально укомплектовані міні-сівалкою для внесення мікродобрив та сівби сидератів німецької марки LEHNER (дилер - компанія HF Agro), а також можуть оснащуватися одним з п'яти варіантів змінних котків.

Пройшовши тест-дравйви, агрегат вже в повну силу працює на українських полях. Оптимальна робоча і транспортна ширина, простота регулювання глибини роботи котків, принцип «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ», в повній мірі реалізований в бороні, роблять цю модель бажаним придбанням серед аграріїв.

«Я так скажу, навіть просто при вигляді цієї машини відразу видно за що платиш. Зрозуміло, що потужна і працювати буде довго і безпроблемно, – каже Петро Загоруйко з Кіровоградської області. – Я бачив у сусіда результати роботи ДУКАТ, якість просто відмінна!».

Додаткові оснащення вигідно виділяють культиватор для міжрядної обробки SANTIM. Здатний ефективно знищувати бур'яни без гербіцидів, він також може бути укомплектований обладнанням для підгодівлі рідкими добривами виробництва HF Agro. Машина чудово працює по дуже вологому ґрунті без налипання, легко справляючись з міжряддями просапних культур і овочів від 30 до 75 см.

Уже більше п'яти років займає провідні позиції в своєму сегменті глибокорозпушувач FRANC. Високий агротехнічний ефект знаряддя підтверджують представники численних агропідприємств та ВНЗ (які проводили спеціальні багаторічні дослідження). Вони відзначають водопроникність ґрунту, збільшену на 75%, а також відмінні дихаючі властивості і значне підвищення врожайність ґрунту. На експозиції відвідувачі побачили FRANC-3 з системою внесення гранульованих добрив так само виробництва HF Agro.

«Хочу відзначити, що результат від розпушування ФРАНКОМ перевірив на своїх полях. Дуже задоволений, що тут скажеш - після проходу земля пухнаста. Ми використовуємо саме з бочкою для добрив, що зручно. І нахвалювати не люблю, але за цей глибокорозпушувач – велика подяка! Так і запишіть, ні слова не міняйте», – каже Сергій Коваленко (Харківська обл.).

Однозначно високий стандарт обробки ґрунту демонструють важкі зубопружинні борони ЛІРА XL. Завдяки своїй мультифункціональності, невибагливості і простоті в експлуатації, машини стали класикою боронування. Понад п'ять операцій за один прохід, особлива конструкція робочих секцій, що дозволяє працювати навіть на нерівних полях і ухилах, зносостійкі зуби, уніфікована рама, за рахунок якої агрегат можна переобладнати в шлейф-борону ЛАРІ (в результаті чого аграрії економлять кошти, отримуючи дві гармати по ціні практично одного) - лише кілька унікальних достоїнств агрегату.

Презентовані на виставці агрегати відрізняє вивірена конструкція і перевірка практикою на українських полях. Але і не тільки на українських, щороку компанія збільшує свою присутність на експортних ринках в країнах ЄС і Канади, отримуючи позитивні відгуки і нові заявки від аграріїв.

За словами Романа Гіршфельда, важливою подією для компанії також стало створення інноваційного центру – LOZOVA MACHINERY INNOVATION CENTRE. «Для ще більш ефективної розробки агрегатів ми створили LOZOVA MACHINERY INNOVATION CENTRE, змістивши акцент з розробки мостів і карданів на користь ґрунтообробної техніки. Сьогодні потужний конструкторський потенціал LMIC дозволяє фокусуватися на розробці і випробуваннях високоефективних та інноваційних них сільгоспзнарядь. І результат не змусить себе чекати, вже дуже скоро ми покажемо новітні агрегати – наш оборотний плуг і аплікатор-інжекторний подкормщік, покажемо знаряддя з вертикальним і ультраповерхневим обробітком ґрунту і новітні обприскувачі».

LOZOVA MACHINERY раді повідомити своїм клієнтам, партнерам і покупцям, що компанія продовжить свою участь в галузевих виставках, форумах, польових демонстраціях та інших активностях, які будуть доступні в 2021 році.

Також компанія запрошує як учасників, так і відвідувачів на своє фірмове захід – «ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY», що пройде 5 серпня під Лозовою в Харківській області. Дізнатися подробиці про День поля можна на сайті https://lozovamachinery.com/.

_______________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі