«Параллель» оновила парк кавомашин на АЗК

«Параллель» оновила парк кавомашин на АЗК
Принцип роботи компанії «Параллель» - всебічна турбота про клієнтів і надання високоякісного сервісу.

Тому компанія реалізувала проект з оновлення кавомашин на всіх АЗК. Завершальним етапом проекту стала установка сучасних німецьких кавомашин WMF у Бахмуті, Святогірську, Слов'янську, Костянтинівці, Маріуполі, Сєвєродонецьку, смт. Новотроїцькому та с. Передільському.

Апарати WMF на рівні професійного бариста розкривають вишуканий смак і аромат фірмової кави зі 100% арабіки. Вони готують складні кавові напої з холодним і гарячим молоком, сиропами і шоколадом. Моделі оснащені спеціальними холодильниками для зберігання молока, які забезпечують ідеальну піну і ніжний смак молочних напоїв. А розумна система самоочищення оберігає обладнання від зносу і неприємних запахів.

«Ми прагнемо надавати нашим клієнтам широкий вибір смачних напоїв, як у кращих кав'ярнях. Нові кавомашини дозволяють нам не тільки розширити асортимент напоїв, а й домогтися їх бездоганного смаку, заради якого варто повертатися на «Параллель», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі