Parallel розвиває автомобільну культуру у Східній Україні

Parallel розвиває автомобільну культуру у Східній Україні
Parallel систематично займається розвитком автомобільної культури у регіонах своєї присутності.

Так, у травні за паливної підтримки Parallel відбулися відкриті Чемпіонати з Drag Racing (перегони на дистанції 402 м) у Маріуполі та з супермото (змагання квадроциклістів та мотоциклістів на трасі зі складним рельєфом) у Краматорську. Змагання зібрали більше сотні гонщиків з усієї країни та тисячі глядачів. Це одні з найбільш видовищних та популярних спортивних заходів у Східній Україні.

«Регулярно підтримуючи офіційні Чемпіонати з автомобільного та мотоспорту, створюючи безпечні умови для змагань, компанія направляє небезпечну жагу до швидкості автомобілістів у спортивне русло та плекає справжніх чемпіонів серед любителів. Всі призери отримують у подарунок високоякісний бензин Perfekt 95, який дає двигуну розкрити свій максимальний потенціал та зберігає його у відмінному технічному стані», - зазначив директор Parallel Андрій Олександрович Собко.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі