Переможці мотокросу в Слов'янську отримали в подарунок паливо від «Параллелі»

Переможці мотокросу в Слов'янську отримали в подарунок паливо від «Параллелі»
Компанія «Параллель» виступила генеральним паливним спонсором щорічних змагань з мотокросу на Кубок міського голови Слов'янська. Переможці турніру отримали в подарунок від нафтотрейдера якісне паливо - бензин Perfekt-95.
Відкриття мотосезону проходило на вже знайомій мотоциклістам трасі - в кар'єрі в мікрорайоні Артема. 60 учасників з Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Полтавської та Харківської областей боролися за звання кращих мотокросменів. Заїзди проходили у 8-ми різних класах, вік учасників варіювався від 9 до 65 років.

Господарі турнира стали переможцями відразу у трьох класах заїздів. У класі «65 см3» серед дітей перемогу отримав 11-річний Тимур Ляшенко. У класі «Любителі», в якому зазвичай змагаються мотокросмени віком від 25 до 35 років, 1-е місце дісталося Сергію Зарембі, а кращим у класі «Новачок» стал Дмитро Кисіль. У заїзді класу «85 см3» (вік від 25 років), переможцем було визнано Ярослава Крапівцева з Лисичанська Луганської області, а ось у класі «OPEN» переможний п'єдестал зайняв полтавчанин Костянтин Уткін. Змагалися в своїй майстерності й мотоциклісти віком від 40 до 65 років. У класі «Ветерани I групи» золоту медаль здобув Андрій Безсонов з Харкова, а в класі «Ветерани II групи» перемогу здобув Сергій Пузанов (Добропілля). Також в рамках змагань пройшов ретро-заїзд (клас «Повітряне охолодження»), в якому всю силу і міць своїх моторів продемонстрували мотоцикли 70-х років минулого століття. І тут на висоті виявився Олександр Краснорудський на своїй «Яві» (1974 року випуску) з м.Лозова Харківської області.

«Ми знаємо, що величезна кількість наші клієнтів обожнюють авто- і мотоспорт. Для нас підтримка таких спортивних заходів - це прекрасна можливість не тільки продемонструвати преміальність паливного бренду «Параллелі», а й підвищити впізнаваність нашої компанії, розширити базу нашої маркетингової активності в регіонах присутності нашого бізнесу», - зазначив генеральний директор компанії «Параллель» Христо Іванчев.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі