Переможці премії серед регіональних будівельників та новобудов

Переможці премії серед регіональних будівельників та новобудов

У листопаді визначено Лауреатів премії «Український Будівельний Олімп – 2021». На регіональному ринку житла професійною нагородою відзначено наступні девелопери, забудовники та новобудови

До Експертної Ради премії входять представники професійних спілок та асоціацій підприємців, ріелторів, фахівців з нерухомості. Відбір лауреатів премії здійснюється методом експертних оцінок. Основними критеріями відбору є репутація компанії у професійній спільноті; наявність інновацій, технічних та технологічних нововведень; виконання зобов'язань перед клієнтами; нові проекти, програми, об'єкти житлової нерухомості. Серед регіональних компаній та новобудов премією відзначені наступні девелопери, забудовники та житлові комплекси.

Регіональні компанії

Blago developer, Івано-Франківськ, Провідний девелопер Івано-Франківщини

Інвестиційно-девелоперська компанія, одна з найбільших у Прикарпатті, вже понад 18 років працює на ринку нерухомості і зараз зводить 11 об'єктів загальною площею понад 830 тис. кв. м. Забудовник пропонує широкий асортимент житла - комплекси у різних районах Івано-Франківська з житлом різного класу (еліт, бізнес, комфорт) та типу (стандарт-квартири, smart-квартири, lite-квартири, пентхауси, апартаменти, котеджі), а також понад 120 варіантів планувань. Серед переваг житлових об'єктів компанії – вдале розташування, розвинена інфраструктура, програми лояльності, якість будівництва та матеріалів.

ZEZMAN, Одеса, Провідний девелопер Чорноморського регіону: прогресивні рішення та інновації

Група компаній ZEZMAN займається професійним управлінням інвестиційними проектами у сфері нерухомості та здійснює повний цикл робіт - від всебічного аналізу окремого проекту до введення об'єкта в експлуатацію з подальшим його обслуговуванням. Кожен проект девелопера є унікальним та відповідає сучасним трендам світової урбаністики. Серед оригінальних знахідок цієї компанії – квартальна забудова, капсульний парк, мурали на стінах будинків, кухонні сади та, нарешті, концепція Urban Market, яку девелопер має намір реалізувати у своєму новому масштабному проекті.

БК Кворум, Львів, Висока якість та надійність будівництва, інноваційні технології та доступні ціни

Забудовник із репутацією, підтвердженою десятирічним досвідом роботи на ринку Львова. У його портфелі – житлові комплекси, котеджні містечка, офісні та бізнес-центри. Компанія бере на себе вирішення всіх питань на кожному етапі будівництва, включаючи замовлення, доставку та розвантаження необхідних матеріалів, а також документальне оформлення будівельного об'єкту у відповідних інстанціях. У будівництві використовуються якісні матеріали, застосовуються інноваційні технології та нестандартні рішення.

Ukrpanel, Чернігів, Європейський рівень будівництва пасивних споруд та якісна продукція Виробничо-будівельна компанія, що динамічно розвивається, успішно впроваджує на українському ринку європейські технології будівництва пасивних СІП-будинків і виробляє СІП-панелі з сучасного теплоізоляційного матеріалу BLACK PLAST Graffite. Компанія також зводить пасивні будинки за власною запатентованою технологією, яка забезпечує спорудам додаткову звукоізоляцію, вологопоглинання та пожежну безпеку.

Регіональні новобудови

ЖК High Hills, Харків, Краща архітектурно-містобудівна концепція багатофункціонального комплексу

Новий проект компанії Строй Сіті Development - комплекс із двох 15-ти поверхових веж, розташованих на 7-ми поверховому стилобаті та з'єднаних мостом. Він зводиться у діловому центрі Харкова, поряд із основними пам'ятками міста. Проект втілює концепцію Live & Shop & Work & Play з житловими та офісними приміщеннями, торговельно-розважальними зонами та місцями для відпочинку. На даху веж планується розмістити басейн та BBQ-зону. У комплексі передбачені сучасні системи енергозбереження та контролю, системи з автоматизованими сценаріями реагування на аварійні ситуації, контроль та керування зі смартфона, а також трирівнева система охорони.

ЖК Щастя, Тернопіль, Найкращий проект "міста в місті" на Тернопільщині

Комплекс із семи будинків будується поруч із центром міста та інтегрований у розвинену соціальну інфраструктуру. Поруч розташовані університет, школа, дитячі садки, торговельно-розважальні центри, поліклініка, а також гірськолижний комплекс «Савіч Парк». Під час будівництва використовуються сучасні еко-технології: енергозберігаючі вентильовані фасади з натуральним утепленням, сонячні колектори для освітлення під'їздів та прибудинкової території, енергогенеруючі ліфти, а також відкриті тераси для відпочинку. Забудовник, БК «МАКБУД» пропонує 15 типів квартир із великими панорамними вікнами та можливістю перепланування, підземний паркінг, а також комерційні площі на перших поверхах усіх будинків.

ЖК Тріумф, Дніпро, Надійне та якісне будівництво, благоустрій та комфорт

Три висотні вежі з мультифункційним склінням, об'єднані стилобатом, будуються на набережній Дніпра. Комплекс розташований у районі з розвиненою міською інфраструктурою, недалеко від вокзалів та аеропорту. Панорамне скління, оригінальна архітектурна стилістика, висока поверховість надають комплексу сучасного урбаністичного вигляду. Прибудинкову територію планують зробити закритою, із багаторівневим наземним паркінгом. Забудовник ЖК «Тріумф», БК «Созідатель» вже понад 25 років працює на дніпровському будівельному ринку, проектує та будує житло, адміністративні комплекси, торгові центри, відновлює архітектурні пам'ятники, реконструює будівлі.

ЖК Status 1, Херсон, Новобудова року: розвинена інфраструктура, вдале розташування, якість та доступність

Двосекційний 10-поверховий цегляний будинок комфорт-класу, з багаторівневим фасадом та лаконічним архітектурним стилем, будується у тихому мікрорайоні Херсона, далеко від великих транспортних магістралей, поряд із розвиненою міською інфраструктурою. Біля комплексу облаштують дитячий майданчик, місця для відпочинку, відкритий наземний автопаркінг, стоянку для велосипедів, прикрасять двір клумбами та алеями. Стіни будинку зводять з червоної клінкерної цегли і утеплюють мінеральною ватою. Панорамне скління фасадів будівель забезпечує інсоляцію квартир, а скляні вхідні групи надають будинку сучасного вигляду. Забудовником ЖК Status 1 є БК «Платінумбуд», в портфелі якої є кілька великих житлових об'єктів у Хмельницькому та Одесі.

ЖК Legenda, Запоріжжя, Найкраща архітектурна концепція житлового комплексу у м. Запоріжжя

Комплекс із п'яти будинків різної поверховості будується в центрі Запоріжжя, поряд із міською набережною та руслом Дніпра, в районі з розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою. У кожному будинку передбачено просторе лобі з дизайнерським оздобленням, а на прибудинковій території -- ігрові зони, дитячі та спортивні майданчики, лаундж-зони та паркінг. У квартирах ЖК Legenda встановлені панорамні вікна, балкони зроблені повністю скляними. Забудовник пропонує 12 видів різноманітних планувань на будь-який смак. Будинки обладнані безконтактною системою доступу. Вони також встановлять систему кібербезпеки та консьєрж-сервіс. Проект реалізує відомий запорізький забудовник, девелоперська група «R1».

ЖБ Стрітенський, Полтава, Краща новобудова Полтави: безпека, якість, комфорт Новобудова розташована в історичній частині Полтави, у безпечному, екологічно чистому районі міста, де є пішохідні зони та парк. Будинок інтегрований у розвинену міську інфраструктуру та відрізняється оригінальною архітектурною стилістикою. Панорамне скління та фасад, викладений клінкерною плиткою з декоративними елементами, надають будівлі стильного сучасного вигляду. Внутрішній двір є закритою територією, де реалізовано концепцію «без авто та сторонніх». Тут також облаштовані дитячий майданчик та власний підземний паркінг. У грудні 2020 року будинок уведено в експлуатацію. Забудовником залізничного Стрітенського є компанія СМНК, яка працює на полтавському будівельному ринку з 2007 року.

Премією «Український Будівельний Олімп», започаткованою у 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії http://www.stroyolimp.com.ua

______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі