Підсумки участі в AgroExpo-2021: найкращі рішення LOZOVA MACHINERY

Підсумки участі в AgroExpo-2021: найкращі рішення LOZOVA MACHINERY
З 29 вересня по 2 жовтня LOZOVA MACHINERY демонстрували кращі рішення для обробки ґрунту на найбільшій виставці України AgroExpo-2021.

На виставковій площі з рекордними для України розмірами в 125 000 м² зібралося 512 компаній-експонентів. Серед такого значного масштабу стенд LOZOVA MACHINERY яскраво виділявся інноваціями, які з перших годин роботи виставки привернули увагу відвідувачів.

Багатьох гостей цікавила лінійка дискових борін, яку на виставці представив агрегат DUCAT з шириною захвату 6 м. Фахівці LOZOVA MACHINERY провели детальну консультацію про особливості конструкції та застосування цих дискових борін. Наприклад, диски преміумкласу діаметром 566 мм розроблені спеціально для знарядь DUCAT і виконані з високоякісної боровмісної сталі з гартуванням. А стабільне по глибині оброблене ложе без гребенів і борозен забезпечує гнучка стійка та її низькочастотні поперечні коливання у процесі роботи.

Аграрії також звернули увагу на ергономічну конструкцію зубових борін LIRA XS-9 і LARI-15, які після складання перетворюються в негабаритні знаряддя й відрізняються безпечним і легким транспортуванням.

А мультизадачний дует з глибокорозпушувача FRANC і системи внесення добрив HF Agro дозволяє вносити гранульовані добрива одночасно з основною обробкою. Агрегат успішно продемонстрував, як можна зробити польові роботи максимально ефективними.

Стенд LOZOVA MACHINERY також відвідав ряд високопоставлених гостей, зокрема, генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов, який відзначив високий рівень розвитку компанії та підкреслив, що завдяки таким сільгоспвиробникам машинобудування в Україні на високому рівні.

В активному спілкуванні з партнерами й аграріями чотири дні виставки пролетіли дуже швидко та продуктивно, залишивши після себе перспективний початок нових цікавих проєктів.

____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі