«Пюре з екзотичним манго» – смачна фруктова новинка від ТМ «Чудо-Чадо»

«Пюре з екзотичним манго» – смачна фруктова новинка від ТМ «Чудо-Чадо»
Влітку 2021 р. компанія Vitmark продовжує дивувати малих бешкетників смачними та корисними новинками. Цього разу для розширення раціону малюків від 8 місяців компанія пропонує спробувати смак манго у поєднанні із яблуком та бананом. Новинка є гарною альтернативною зарубіжним виробникам та може стати першим екзотичним смаком, який спробує ваше малятко.

Фруктове «Пюре з манго, яблук та бананів» виготовлене із 100% фруктів, без доданого цукру у складі. Манго було обране для екзотичного міксу не лише тому, що цей фрукт дуже смачний, але і тому, що він корисний для здоров’я. Плід манго містить білки, вуглеводи, клітковину, вітаміни А і В, бетакаротин, органічні кислоти, калій, кальцій, магній, цинк. Новий смак доповнить лінійку фруктових пюре ТМ «Чудо-Чадо», що випускаються в зручній м’якій упаковці дой-пак обсягом 90 г.

Пюре зручно брати з собою на прогулянку або подорож – воно повністю герметичне до моменту відкриття, дитині не потрібна ложечка чи соломинка для того, щоб ним поласувати, а отже мама не має хвилюватися про те, як зручно нагодувати малечу. Пюре рекомендоване з 8 місяців, до цього моменту малюк вже має спробувати смак монопюре і може сміливо поринати у світ нових, зокрема, екзотичних смаків.

«Серед українських виробників дитячого харчування ми стали першими, хто запропонував ринку унікальну пропозицію з екзотичним фруктом. До випуску манго-новинки ми традиційно виготовляли пюре та соки із «місцевих» фруктів: груш, яблук, персиків, слив, а також – з бананів, що вже стали «рідними», а не «екзотичними» фруктами для більшості українських родин. Підкреслю, що пюре манго у новому продукті повністю натуральне, як і вся продукція під ТМ «Чудо-Чадо», – говорить Юлія Куцос, менеджер бренду «Чудо-Чадо».

Нагадаємо, що у червні компанія анонсувала запуск продажів унікального продукту – готових до вживання каш з фруктовим пюре. Також компанія представила ринку новинки під ТМ «Чудо-Чадо» в категорії фруктово-молочні десерти, об’єднавши натуральні фрукти і ягоди з сиром і вершками.

* * * * *


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі