Працівники МАУ долучилися до вакцинації від COVID

Працівники МАУ долучилися до вакцинації від COVID
Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України протягом місяця реалізує програму з добровільної вакцинації штату працівників від вірусу COVID-19.

Першочергово щеплення вакциною Sinovac мають змогу отримати представники льотного комплексу - пілоти та бортпровідники авіаперевізника. Дана пріоритетність обумовлена прагненням забезпечення максимального епідеміологічного захисту екіпажам для роботи на міжнародних рейсах, відповідно до глобального тренду.

«Ми прекрасно розуміємо, що нові часи вимагають проактивних кроків, які дозволять екіпажам МАУ безпечно літати у будь-який куточок світу. МАУ завжди акцентуватиме на стандартах безпеки з чітким усвідомленням - за нових реалій саме вакцинація робитиме польоти доступнішими, а світ відкритішим», відзначив СЕО авіакомпанії Євгеній Дихне.

Станом на початок липня до вакцинації долучилося близько 50% працівників МАУ. У перспективі авіаперевізник має на меті довести цей показник до позначки 90%.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі