Прем'єра LAND CRUISER 300-ї серії

Прем'єра LAND CRUISER 300-ї серії
Статус Toyota Land Cruiser як автомобільної легенди не викликає сумніву. Це 70 років високих досягнень і понад 10 мільйонів проданих автомобілів у 170 країнах світу та інноваційних технологій задля досягнення оптимальних характеристик як на дорозі, так і в умовах бездоріжжя.

Автосалон Toyota представляє:

9 червня в Дубаї Toyota влаштувала світову онлайн-прем’єру абсолютно нового Land Cruiser. Land Cruiser 300-ї серії — це нова генерація флагманського позашляховика Land Cruiser, що зазнав повного оновлення з часів випуску 200-ї серії у 2007 році й посідатиме місце нового флагмана у лінійці позашляховиків Toyota.

Прем’єра Land Cruiser демонструє високі показники якості, довговічності та надійності (QDR), притаманні автомобілям Toyota, а також поліпшені позашляхові характеристики та ходові якості Land Cruiser, гарантуючи водіям комфорт на будь-якій дорозі.

Особливу увагу в рамках прем’єри приділено абсолютно новим двигунам, трансмісії та платформі, що гарантують якісно нові характеристики автомобіля як на дорозі, так і в умовах бездоріжжя. Інновації та вдосконалення — у тому числі й технології, що використовуються вперше, — жодним чином не применшують, а лише покращують характеристики та продуктивність Land Cruiser, яким довіряють і які покликані забезпечити безпеку та надійність на дорозі та в умовах бездоріжжя.

Читати далі ...
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі