Радість бути різною: Reebok Club C Double Geо

Радість бути різною: Reebok Club C Double Geо
Оновлена версія однієї з головних моделей кросівок Reebok в новій жіночої колекції бренду

Reebok представляє нову версію жіночих кросівок з сімейства Club C – Reebok Club C Double Geo. Їх масивна платформа і геометричний дизайн покликані надихати кожну бути собою і бути різною, незалежно від свого стану, і радіти цьому.

Розробляючи силует Club C Double Geo спеціально для жінок, творці прагнули зберегти риси оригінальної моделі Club C, які зробили її легендою снікер-культури. Оновлені пропорції і геометричні акценти майстерно обіграють лаконічну естетику культової класики спортивного взуття. Нові кросівки легко поєднуються з іншими предметами гардеробу і зроблять будь-який образ ефектним, таким, що запам'ятовується і підкреслить унікальність кожної.

Club C Double Geo в декількох кольорах – в тому числі в ягідному, бузковому, бежевому, м’ятному, чорному і білому – у продажу в магазинах Reebok.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі