Snack Production купила плодоовочевий комбінат Херсон

Snack Production купила плодоовочевий комбінат Херсон
Група компаній Snack Production купила 100% плодоовочевого комбінату Херсон.

Про це повідомила міжнародна інвестиційна компанія Millstone&Co, яка виступила інвестиційним радником, пише видання НВ Бізнес.

Комбінат заснований у 2005 році і є одним з найбільших приватних плодоовочевих комбінатів в Україні.

Виробничі потужності заводу розташовані в Херсонській області на території 5,1977 га. Виробничі площі становлять 9 529 м кв. Комбінат переробляє томати (300 тонн/добу), стерилізує і фасує томатну пасту (3 тонн/годину), розливає томатний сік у склотару — 3 500 л/год, виробляє соки і пюре — 4−5 тонн/добу.

Фінансові деталі угоди сторони не коментують.

Директор Millstone&Co в Україні Максим Шинкаренко розповів, що середньорічна виручка комбінату від реалізації продукції становить приблизно 60 млн грн.

«Комбінат має налагоджені канали збуту: дистрибуція (більш ніж 15 постійних партнерів у всіх регіонах України); торгові мережі (для виробництва продукції під власними торговими марками), а також експортує свою продукцію до майже 20 країн світу, серед яких Білорусь, США, Румунія, Грузія, Ізраїль, Канада, Швеція, Латвія, Литва, Казахстан. Частка експорту від загального товарообігу перевищує 30%», — додав він.

Snack Production виготовляє та реалізовує снеки під власними торгівельними марками (ТМ Хуторок, La Pasta perprimi, Zeffir, Морські, Frumi, Zubby, EVO home, SoHo, Glint, Zeffir baby.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, після покупки ПОК Херсон його кінцевим бенефіціаром замість АТ Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд Ківі стала Лариса Омельченко через ТОВ Зовнішторгресурс.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі