Сонце, базар і пісок: ABB Formula E в Марракеші

Сонце, базар і пісок: ABB Formula E в Марракеші
Чемпіонат ABB FIA Formula E вирушив у чарівний Марракеш, де відбудеться 5-й етап 6-го сезону. Після сповненого несподіванок етапу в Мексиці, який закінчився впевненою перемогою Мітча Еванса з команди Panasonic Jaguar Racing, що вийшов у лідери чемпіонату, перегони на повністю електричних одномісних автомобілях прямують у Північну Африку, щоб подарувати фанатам незабутні враження в Марракеші вчетверте.

24 водії визначать найкращого на міжнародній круговій автотрасі імені Мулая Ель-Хассана протяжністю 2,99 км із 12 поворотами, розташованій у міському окрузі Агдал у тіні стін «червоного міста». Траса, названа на честь принца-наступника Марокко, проходить частково автодромом і частково — міськими вулицями. Така комбінація ставить перед командами і гонщиками найрізноманітніші випробування.

ABB представлена в Марокко з 1980 року і за цей час зарекомендувала себе як провідний постачальник рішень у сфері електрообладнання, робототехніки, електроприводів, промислової автоматизації й електричних мереж. Компанія ABB тісно співпрацює з владою Марокко, підтримуючи реалізацію стратегії сталого розвитку країни, спрямованої на зниження енергоспоживання на 15% до 2030 року і на збільшення частки відновлюваних джерел енергії. Якщо 2009 року 1,7% своєї електроенергії країна отримувала від відновлюваних джерел енергії, то до 2015 року цей показник досяг 34%, а до 2030 року планується досягти рівня 52%.

«Амбітна мета Марокко щодо захисту клімату чудово поєднується з тим, що робить ABB як генеральний партнер флагманських автоперегонів Formula E, сприяючи масштабній популяризації електричної мобільності, — зазначив президент ABB Morocco П'єр Лерец. — Лише два роки тому тут, у Марракеші, почалося партнерство ABB і Formula E: тут відбулися перші перегони з ABB в ролі генерального партнера».

Розвиток електричного транспорту — ключовий напрямок для ABB. Компанія поставляє в Марокко зарядні станції для таких автовиробників, як Tesla і Jaguar. ABB також є офіційним партнером з зарядних станцій автоперегонів Jaguar I-PACE eTROPHY, які проходять у рамках чемпіонату ABB FIA Formula E.

ABB підтримує Марокко в реалізації мети щодо сталого розвитку за допомогою декількох проєктів. Співпрацюючи з Energie Eolienne du Maroc, однією з провідних компаній країни в енергетичній галузі, ABB побудувала в Марокко першу підстанцію гібридного типу. Підстанція, розташована на півдні країни у вітропарку, власником якого є марокканська компанія Nareva, підключена до національної енергомережі і спроєктована з урахуванням суворих погодних умов пустелі та близькості моря.

2010 року у своєму першому проєкті для металургійної галузі Марокко ABB поставила і встановила низько- та середньовольтні приводи, двигуни і трансформатори на абсолютно новій виробничій лінії листопрокатного стану компанії Maghreb Steel — єдиного у країні виробника листової сталі. Це дало можливість компанії зменшити енерговитрати до 25% і знизити екологічне навантаження на довкілля.

Штаб-квартира ABB в Марокко находится в Касабланке. Кроме того, в Агадире расположен сервисный центр компании по турбокомпрессорам. Он укомплектован самым современным оборудованием для обеспечения судоходных и судостроительных компаний широким спектром продуктов и сервисов.

Штаб-квартира ABB в Марокко розташована в Касабланці. Крім того, в Агадірі міститься сервісний центр компанії з турбокомпресорів. Він укомплектований найсучаснішим обладнанням для забезпечення судноплавних і суднобудівних компаній широким спектром продуктів і сервісів.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі