Спортсмени на квадроциклах вперше змагалися в Запоріжжі

Спортсмени на квадроциклах вперше змагалися в Запоріжжі
6 травня 2017 року вдбувся 3-й етап Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів. Майже сто спортсменів виїхали на трасу з пісчано-грунтовим покриттям та великою кількістю поворотів і трамплінів в Комунарському районі міста. Серед гостей міста, спортсмени та аматори з Київа, Дніпра та Харкова. За словами гонщиків, траса виявилась занадто короткою та пильною. Декілька чотирьох колісних зійшли з траси через технічний стан транспортних заходів. В особистому заліку класу UTV перемогу одержали кияни Волдимир Драло та Євген Глива. В класі UTV-turbo перемогу здобули харків,яни Віталій Нехода та Олег Кнуренко. Перші місця в трьох класах Q забрав Харків.

В Запоріжжі Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів під егідою «Рентал центр» та запорізького квадроклубу «Квадросекта» проведений вперше за всю історію змагань.

Організатор: ГО «Квадроциклетний клуб «Адреналін»
Назва етапу: «Запорозька Січ»
Дата проведення: 6 травня 2017 року
Місце проведення: м.Запоріжжя, Комунарський район


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі