Супермаркеты изменили график работы

Супермаркеты изменили график работы
Мережеві оператори Fozzy Group і Novus прийняли рішення скоротити регулярний графік роботи супермаркетів через введення обмежень руху громадського транспорту в деяких населених пунктах, повідомляє видання UBR.ua.

"Ми прийняли рішення скорегувати регулярний графік роботи деяких некруглосуточного магазинів і зменшили на годину час їх відкриття і закриття. Тепер майже 180 супермаркетів "Сільпо" працюватимуть з 9:00 до 22:00, щоб наші колеги могли безперешкодно дістатися на роботу і додому" , - повідомила керівник департаменту корпоративних комунікацій Fozzy Group Ніна Міщенко.

За її словами, новий графік не вплине на доступність товарів і сервіс для покупців.

"Ми активно працюємо, щоб полки були повними, а на складах була достатня кількість продукції. Актуальні години роботи супермаркетів рекомендуємо дивитися на сайті компанії, є кілька супермаркетів, які закриваються о 21:00 та 21.30", - додала вона.

Прийняв рішення скоротити час роботи своїх магазинів і ритейлер Novus.

"Звертаємо вашу увагу, що з введенням додаткових заходів і обмежень руху громадського транспорту компанія Novus вимушено тимчасово змінює графік роботи магазинів мережі", - повідомила прес-служба компанії в Facebook. І додала, що з 18 березня торгові точки мережі Novus працюють з 9:00 до 22:00.

Крім того, рітейлер опублікував оголошення про пошук постачальників масок і дезінфекторів.

"Шукаємо постачальників: захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів, безконтактних термометрів ... Зменшити ризики інфікування в стінах Novus, а також за його межами можливо тільки за умови наявності необхідного обладнання, а саме захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів і термометрів", - йдеться в повідомленні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі