«Сушия» розширює свою мережу в Києві

«Сушия» розширює свою мережу в Києві
У суботу, 15 липня, мережа ресторанів японської кухні «Сушия» поповнилася новим закладом в столиці, розташованим у торгово-розважальному центрі Lavina Mall.

Нова «Сушия» стала одним з піонерів серед ресторанів даного торгового центру, 22-м закладом мережі в Києві та 40-м в Україні. Новий ресторан може одночасно прийняти до 106 гостей.

Як і нещодавно відкритий ресторан мережі в ТЦ ACADEM-CITY (пр. Академіка Палладіна, 16/39), «Сушия» в ТРЦ Lavina Mall (вул. Берковецька, 6) має абсолютно новий дизайн: в інтер'єрі використовуються еко-матеріали, а в кольоровій гамі переважають більш м'які тони.

«Ми продовжуємо реалізацію нашої стратегії розвитку. Це відкриття в чергове демонструє стабільний розвиток мережі, – зазначив генеральний директор «Сушия» Антон Ходисько. – Ми раді бути частиною такого грандіозного комплексу як Lavina Mall і впевнені, що «Сушия» відмінно впишеться в інфраструктуру ТРЦ. Паралельно з відкриттям ресторану ми розвиваємо й географію нашої служби доставки, яка тепер швидше та ефективніше працюватиме в прилеглих районах».

У день відкриття бажаючих спробувати себе в ролі сушиста було дуже багато – шеф-кухарі «Сушия» проводили майстер-класи з приготування ролів в режимі нон-стоп. Дітей розважали аніматори – давали уроки мистецтва оригамі та наносили яскравий і барвистий аквагрим.

До кінця літа всі гості нового ресторану отримують комплімент від закладу – дві порції класичного або імбирного лимонаду – за умови замовлення трьох порцій ролів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі