Ягідний сезон-2019 в Україні вже фактично розпочався – на даний момент на ринку ведеться активна торгівля суницею із закритого ґрунту. В трійку найпоширеніших ягід в Україні, окрім суниці, входять лохина та малина. Зацікавленість з боку виробників також направлена на такі культури, як смородина, порічка, жимолость, аґрус, кизил. На думку організаторів десятої ювілейної міжнародної конференції «Ягоди України: заморозка та свіжий ринок», новий сезон кожному виробнику чи переробнику ягід доцільно починати саме з накопичення найбільш компетентної та оперативної інформації щодо ягідного ринку, щоб отримати для себе відповіді на наступні питання:
•Який стан ягідного ринку в Україні на сьогодні, як змінилися площі під культурами в порівнянні з минулим сезоном?
•Які ціни на свіжу та заморожену ягоду слід очікувати у цьому році?
• Куди краще продати ягоду: внутрішній ринок, експорт чи переробка?
•Яка ситуація цього року на європейському ринку ягід, і чи є там місце для української свіжої та замороженої продукції?
•Який посадковий матеріал обрати та чому?
• Які нові технології впроваджуються у ягідному бізнесі на даний момент?
•Які канали для логістики ягід у експортній торгівлі на сьогоднішній день вже використовують вітчизняні виробники?
•Чи дійсно таку важливу роль відіграє сертифікація господарства?
•Чи є фінансове майбутнє у нішевих та органічних ягід, вирощених в Україні?
•Яку упаковку обрати? За чи проти пластику? Наскільки сильно закріпилася гофротара на ринку? Як отримати бажаний результат за мінімальними вкладенням?
І це тільки «вершина айсбергу» серед питань, які будуть обговорюватись на ювілейній конференції 21 травня у Києві.
Ще одним дуже важливим моментом даної події є зустрічі з провідними представниками галузі (від виробників та постачальників технологій до провідних експертів ягідного ринку)!
Декілька ключових організаційних моментів:
•участь для виробників ягід за мінімальною ціною;
•гарантована присутність основних покупців ягід: мережі супермаркетів, гуртові ринки, компанії-експортери, переробники та представники найбільших підприємств із заморозки ягід, міжнародні байєри;
•присутність постачальників усіх необхідних технологій та ресурсів для ягідного бізнесу: посадкового матеріалу, агрохімії та ЗЗР, техніки, технологій охолодження, упаковки, обладнання для сортування і заморозки та ін.;
•присутність міжнародної делегації виробників із Грузії, Таджикистану, Молдови, Узбекистану, Сербії, Боснії та Герцеговини та ін. країн.
Нагадуємо, що конференція відбудеться 21-22 травня у конференц-залі Premier Hotel Rus,
м. Київ, а заявки на участь прийматимуться лише до 17 травня!
Організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Партнерами конференції виступають Fruitnet Media, Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект East-Fruit. Підтримку конференції надає Київський картонно-паперовий комбінат.
З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:
Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com
Олександра Манько,
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com
Олександр Хорев,
+380 67 6343980
fruit.chief@fruit-inform.com
___________________
Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна":
Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua