Україна покращила свою позицію в рейтингу «Глобальний інноваційний індекс 2020»

Україна покращила свою позицію в рейтингу «Глобальний інноваційний індекс 2020»
В новому рейтингу «Глобальний інноваційний індекс 2020» Україна покращила свій минулорічний результат на 2 сходинки, посівши 45 місце. Про це повідомляє Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

«Україна демонструє загальне зростання в рейтингу інноваційного індексу та в субіндексах. Ми здобули + 20 позицій в освіті та +10 в R&D. Україна також зберегла 2 місце серед країн із доходом нижче середнього», - прокоментував рейтинг міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

В глобальному рейтингу поруч з нами такі країни 42. В’єтнам, 43. Греція, 44. Таїланд, 46. Румунія, 47. РФ, 48. Індія.

Очолила рейтинг Швейцарія, за нею йдуть Швеція, США, Сполучене Королівство та Нідерланди.

Посилання на повний звіт: https://bit.ly/3gShGsL

Довідка.
Глобальний інноваційний індекс складений Всесвітньою організацією інтелектуальної власності, Корнелльського університету та міжнародної бізнес-школою «Insead». Всього в рейтингу представлені 143 країни. Дослідження проводиться з 2007. Дослідження знаходяться під державним управлінням і спрямовані на вивчення економічних процесів і проводяться щорічно.
Оцінка Міжнародного інноваційного індексу є частиною великого дослідження, в якому розглядалися як комерційні результати інноваційної діяльності в країнах, так і активність урядів щодо заохочення та підтримки інноваційної діяльності в своїй державній політиці. Дослідження включало опитування більше 1000 керівників вищої ланки з компаній - членів Національної асоціацією виробників у всіх галузях виробництва, поглиблені інтерв'ю з 30 керівниками і порівняння «інноваційної привабливості» 110 країн і всіх 50 штатів США. Глобальний індекс інновацій складений з 82 різних змінних, які детально характеризують інноваційний розвиток країн світу, які перебувають на різних рівнях економічного розвитку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі