Українсько- Канадський Бізнес-форум 2014 року

Українсько- Канадський Бізнес-форум 2014 року
Львівська торгово-промислова палата спільно з Канадсько-Українською Торговою палатою за підтримки урядів провінції Онтаріо та провінції Саскачеван і Посла Канади в Україні Троя Лулашника, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради організовує проведення Українсько- Канадського Бізнес-форуму 2014 року.

Черговий Українсько-Канадський Форум стане головною подією ділового співпраці України та Канади в цьому році, у ньому візьмуть участь ключові постаті бізнесу України та Канади - президенти Торгово- промислової палати України та регіональних торгово-промислових палат, уряду України та Канади, регіональних влад, експертів та представників міжнародних організацій, а також керівники українських і канадських підприємств, які працюють у сферах сільського господарства. ІТ-технологій, фінансів (страхування, фондового ринку, банківської діяльності), машинобудування, енергетики.

У програмі Форуму:

12 березня:
Офіційне відкриття Форуму та урочистий прийом

13 березня:
Пленарне та секційні засідання (панелі)
Ділові дво- та багатосторонні зустрічі/переговори
Урочиста вечеря учасників Форуму

14 березня:
Відвідання підприємств, культурна програма.

Форум проходитиме в «Дністер Прем’єр Готелі» в центрі перлини Східної Європи - міста Львова. Для участі у Форумі необхідно заповнити та надіслати до Львівської торгово-промислової палати Реєстраційну форму учасника (додається).

Організаційний внесок для участі у Форумі в розмірі 2300,00 грн. (в нього входять витрати з організації пленарного та секційних засідань і двосторонніх переговорів, транспортні послуги, харчування, оренда залів і оргтехніки, переклад, виготовлення каталогу учасників тощо), в оргвнесок не входить вартість перельоту/переїзду до Львова та проживання.

Реєстраційна форма учасника українсько-канадського бізнес-форуму

Оргкомітет Форуму:
Україна. Львівська торгово-промислова палата, м. Львів, Стрийський парк. 14, 79011. тел./факс: 032-297 07 49, 276 46 13, e-mail: zed@cci.lviv.ua. lcci.com.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі