В Одесі відкрито МакДональдз® після реконструкції

В Одесі відкрито МакДональдз® після реконструкції
28 червня 2017 року розпочав роботу після реконструкції МакДональдз® в Одесі за адресою: просп. Шевченка, 2б. Оформлення закладу виконане у молодіжному стилі Lim Extreme, розробленому європейськими дизайнерами спеціально для ресторанів мережі МакДональдз®.

Оновлений заклад – це ресторан в окремій одноповерховій будівлі, площею 298,4 кв. м, що обслуговує відвідувачів ще з грудня 1999 року. Навесні цього року він був зачинений на реконструкцію, щоб через 2 місяці інтенсивних робіт гостинно розчинити двері з абсолютно новим інтер’єром та екстер’єром. Молодіжний декор Lim Extreme з сучасними зображеннями в стилі графіті створює особливу атмосферу для відпочинку як у колі сім’ї, так і з друзями.

Роботу нового МакДональдз® забезпечуватимуть 68 працівників, які зможуть обслуговувати понад 2000 гостей щодня. В оновленому закладі передбачено близько 155 місць для відвідувачів – з них 57 у залі та 98 на відкритій літній терасі. Ресторан працюватиме з 06:00 до 01:00, однак МакДрайв обслуговуватиме відвідувачів цілодобово.

«Оновлений МакДональдз® в Одесі відображає ставлення нашої компанії до кожної складової ресторану, поєднуючи зручне та швидке обслуговування, сучасний стильний дизайн і, звісно, смачні страви. Ми переконані, що це улюблене для багатьох відвідувачів місце даруватиме ще більше приємних вражень у стильній та затишній атмосфері», – зазначив генеральний директор компанії МакДональдз® в Україні Гжегож Хмелярський.
Дотримуючись принципів відповідального ведення бізнесу та втілюючи сучасні тенденції у будівництві, у реконструйованому ресторані була здійснена заміна обладнання на більш енергоефективне. Зокрема, у закладі встановлений тепловий насос, що дасть змогу використовувати меншу кількість електроенергії, та рекуператор, з яким скорочуватиметься споживання газу для обігріву приміщень в опалювальний сезон. А з турботою про комфортність для всіх своїх гостей в оновленому МакДональдз® передбачено туалетну кімнату для людей з особливими потребами.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі