В оновленому харківському МакДональдз® – вперше в Україні новий дизайн та вежа з годинником

В оновленому харківському МакДональдз® – вперше в Україні новий дизайн та вежа з годинником
Після масштабної реконструкції відкрився МакДональдз® у Харкові біля залізничного вокзалу за адресою: вул. Полтавський Шлях 58/1. Гості закладу першими в Україні зможуть оцінити абсолютно новий дизайн МакДональдз®, а сам ресторан стане ще більш помітним і впізнаваним завдяки вежі з цифровим годинником.

Просторий заклад площею понад 450 кв. м, що розташований в окремій будівлі, здатний прийняти 270 гостей одночасно. Завдяки переформатуванню приміщення у залі збільшено кількість місць на 50 – до 125, крім того, відвідувачі можуть розміститися на відкритій терасі, де передбачено ще 145 місць. Щоб забезпечити швидку і безперебійну роботу ресторану, тут працюватимуть 79 співробітників. Очікується, що заклад обслуговуватиме в середньому 3500 людей за добу.

Оновлений харківський ресторан працює цілодобово та максимально облаштований для зручності відвідувачів: це єдиний у Харкові заклад, де налагоджена робота МакДрайв за системою Fast Forward з трьома вікнами обслуговування. Гості, які раніше очікували свого замовлення біля вікна видачі, тепер зможуть проїхати до нового вікна Fast Forward, де замовлення видаватимуться відразу після їх формування. Ця система дасть змогу збільшити загальну швидкість обслуговування відвідувачів на автомобілях та пропускну здатність МакДрайв особливо в пікові години.

Вперше в Україні в цьому ресторані втілений новий дизайн Alphabet. В оздобленні переважають динамічні форми, а елементи дизайну повторюються на стінах і меблях, створюючи цілісний простір. У закладі вдало поєднані великі принти з літерами, в яких графічно зображені страви МакДональдз®, стильні меблі і скляна перегородка з текстурними візерунками та інші цікаві рішення.

Ще однією особливістю оновленого МакДональдз® стане годинник, розташований з кожного боку вежі-«олівця», який інформуватиме відвідувачів про точний час.

«Харківський МакДональдз® поруч з вокзалом був відкритий ще у 2000 році і давно знайомий нашим відвідувачам. А сьогодні завдяки модернізації у нас з’явилося ще більше можливостей, щоб примножувати приємні враження і дарувати гарний настрій відвідувачам МакДональдз®», – зазначив генеральний директор компанії МакДональдз® в Україні Гжегож Хмелярський.
В усіх без винятку ресторанах МакДональдз® під час реконструкції чи будівництва втілюються сучасні енергоефективні рішення. У щойно відкритому харківському закладі утеплений фасад, для підігріву води використовується тепловий насос, що зменшує енергоспоживання, а для обігріву внутрішніх приміщень встановлений рекуператор, який забезпечує енергоефективний обігрів узимку.

У ресторані передбачені пандуси та облаштована туалетна кімната для людей з особливими потребами.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі