В Україні почнуть випускати новий вид молока

В Україні почнуть випускати новий вид молока
Сумський національний аграрний університет і Ічнянський завод сухого молока та масла запускають в Україні виробництво молока А2 для продажу в вітчизняних торгових мережах, повідомила прес-служба університету, пише видання UBR.

Його відмінність від звичайного молока А1 полягає в тому, що воно містить інший вид амінокислот, які не викликають побічних реакцій і порушень травлення в організмі людини.

За даними ВООЗ, від 20% до 40% населення світу мають алергічні реакції, тому ряд світових виробників сталі запускати лінії по виробництву молока А2. Лінії з виробництва молока А2 вже працюють в Новій Зеландії, Китаї, США та Австралії.

Вважається, що більшість порід корів дають молоко А1. Однак наукові дослідження, проведені в згаданому університеті показують, що розведення певних порід корів дає можливість отримувати безпечне і легко засвоюється молоко А2. Такими, наприклад, є корови лебединської породи.

Довідка.
ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» - складене підприємство групи ”РОСТОК-ХОЛДИНГ” і займається виробництвом сухого молока та вершкового масла.
Серед продукції є:
• Сухе молоко;
• Вершкове масло;
• М’які сири;
• Бринза;
• Молочна продукція (молоко, кефір, ряжанка, сметана, йогурти, сироватка та багато іншого).
Виготовляючи продукцію з високоякісної сировини, кінцеві товари з успіхом поставляються на полиці магазинів. Вироблене молоко відрізняється високою якістю (білки - не менше 3,1%, жиру - 3,7%), а також постійно перевіряються його умови зберігання і обробки, у відповідності зі стандартами.
Завод має в своєму розпорядженні велику кількість приймальних пунктів від населення і централізованим місцем збору на ТОВ ”Срібнянський молокозавод”. Близько 20% всієї сировини завод отримує від семи молочних ферм, що розташовані в найближчих областях.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі