Відкрито подачу заявок на участь в міському конкурсі креативних проектів

Відкрито подачу заявок на участь в міському конкурсі креативних проектів
В межах Міської програми інноваційної та інвестиційної діяльності та іміджевих проектів на 2017-2020 роки проводиться міський конкурс креативних індустрій. Організатори оголошують про відкриття подачі заявок на конкурс.

Організатором Конкурсу є Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Начальник управління Вікторія Грецька-Миргородська наголосила: «Харків – столиця надзвичайно талановитої, яскравої та креативної молоді! Саме тому ми проводимо цей конкурс, який допоможе молодим людям розкрити свій потенціал та подарує безліч нових ідей для всебічного розвитку нашого міста».

Конкурсанти подають інноваційні проекти у наступних напрямках:
● дизайн середовища;
● fashion дизайн;
● архітектура та містобудування;
● візуальне мистецтво.

Критеріями відбору проектів є креативність та актуальність ідеї, екологічність, цілісність художнього рішення, рівень графічного подання, індивідуальність, якість та майстерність виготовлення, користь від реалізації проекту. Всі проекти мають бути про Харків, спрямовані на його розвиток, покращувати імідж, або згадувати в собі місто, щоразу прославляючи його.

У конкурсі може брати участь як один автор, так і колектив авторів. Конкурсанти мають право брати участь у декількох номінаціях одночасно.

Конкурс проводиться у 2 етапи:
1. відбірковий етап (з 10 лютого 2020 р. до 22 березня 2020 р. включно): подача конкурсантами своїх проектів;
2. другий етап – фінальна конкурсна виставка-показ 10 квітня 2020 р.

Результати відбору організаційний комітет оголошує 27 березня 2020 р.

Подати заявку на участь в конкурсі можна за формою: https://forms.gle/3aNkNrp2pCcFEQJC9

Положення про конкурс додається.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі