Воля відкриває повний доступ до своїх каналів на період карантину

Воля відкриває повний доступ до своїх каналів на період карантину
Воля дбає про своїх абонентів та прагне зробити їхнє вимушене перебування вдома максимально комфортним. Тому дарує абонентам доступ до всіх каналів на час карантину.

ВОЛЯ цілком підтримує введення карантинних заходів у країні. Ми віримо, що такі дії допоможуть подолати пандемію. ВОЛЯ соціально відповідальна компанія і тому дбає про здоров'я своїх абонентів та співробітників. Щоб забезпечити дозвілля в умовах вимушеної самоізоляції максимальним комфортом, компанія відкрила абонентам доступ до перегляду цікавого та різноманітного контенту.

З 17 березня по 3 квітня ВОЛЯ пропонує абонентам цифрового та інтерактивного телебачення можливість дивитися всі телеканали. *

З 20 березня по 3 квітня передплатникам послуги інтерактивного ОТТ IP та тим, хто користується телебаченням ВОЛЯ з мобільних пристроїв та Android TV, буде відкрито повний доступ до телеканалів *, а також онлайн-кінотеатрів Воля CINEMA та FOXNOW.

У цей час абоненти ВОЛЯ зможуть дивитися кращі фільми та серіали на ексклюзивних власних телеканалах Воля CINE +.

Крім того, для безпеки та збереження здоров'я наших абонентів і співробітників усе обслуговування буде виконуватися віддалено. В умовах карантину призупинена робота Центрів продажів та обслуговування. Абоненти можуть використовувати наші зручні дистанційні сервіси без оформлення заявки на виклик техніка і перенести час візиту фахівця до поліпшення епідемічної ситуації:

• з порталом абонента «Мій кабінет» my.volia.com можна самостійно управляти послугами та рахунком, не виходячи з дому, проводити дистанційну діагностику послуг та отримувати необхідну інформацію 24/7.
• користуючись мобільним додатком My Volia, можна легко управляти послугами та рахунком зі свого смартфона. Встановити додаток My Volia на телефон можна на Google Play або App Store.
• у спільноті «Воля Клуб» club.volia.com абонент може вирішити будь-яке питання та отримати консультацію від інших користувачів або співробітників компанії. А також знайти безліч цікавої інформації про кіно, ігри, технології та багато іншого.
• колл-центр компанії працює у звичайному режимі.

Закликаємо всіх берегти себе та один одного у цей непростий час, а ВОЛЯ подбає про те, щоб абоненти провели його цікаво та корисно.

* Доступ відкритий до всіх телеканалів, окрім каналів Футбол 1 HD, Футбол 2 HD і каналів додаткового пакету «Нічний».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі