Вперше в історії Євробачення минулорічний переможець виступатиме тричі

Вперше в історії Євробачення минулорічний переможець виступатиме тричі
Організатори Євробачення-2017 підготували для шанувальників конкурсу багато сюрпризів. Переможниця конкурсу Джамала виступатиме у першому півфіналі двічі, а у фіналі – з прем’єрою пісні.

"Ідея пісенного конкурсу Євробачення-2017 в тому, щоб показати розмаїття України, – сучасної країни з багатими традиціями, – розповідає шоу-продюсер пісенного конкурсу Євробачення-2017 Крістер Бйоркман. – Щороку організатори створюють унікальну творчу концепцію шоу. Відкриття першого півфіналу в Україні почнеться з демонстрації відеоролика, що показує красу та унікальність українського народного костюму. І щоб доповнити концепцію розмаїття, ми запросили сучасного мультиартиста МONATIКa. А хедлайнером першого півфіналу стане Джамала. З року в рік концепція відкриття Євробачення змінюється. Інколи шоу відкривають минулорічні переможці, а цього року, так само, як було у Данії та Азербайджані – інші талановиті артисти".

Під час першого півфіналу Джамала виступатиме із симфонічною версією пісні "1944", яка була спеціально створена для шоу Євробачення в Україні, а також виконає написану у співпраці з етно-хаос колективом "ДахаБраха" композицію "Заманили".

А у фіналі відбудеться світова прем’єра композиції Джамали "I Believe in U", яку співачка виконає разом із артистами зі своєї команди у талант-шоу "Голос країни".

"Ми безмежно вдячні Джамалі за її перемогу на Євробаченні у Швеції і за те, що це свято в Україні відбувається завдяки їй. Саме тому вперше в історії конкурсу Євробачення минулорічна переможниця виконає аж три композиції: дві у півфіналі 9 травня, одну – у великому фіналі – 13 травня. Одна з пісень, що виконуватиме Джамала, випадає на рекламну паузу. І тому одну з пісень у виконанні Джамали не побачать в тих країнах, де ефір конкурсу перериватиметься на рекламний блок. Але це нормальна практика, і вона регламентується мовником кожної країни окремо", – розповідає виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі