Zakaz.ua продовжує запускати доставку з ринків: новий партнер Озерка у Дніпрі

Zakaz.ua продовжує запускати доставку з ринків: новий партнер Озерка у Дніпрі
З 5 жовтня користувачі сервісу Zakaz.ua у Дніпрі мають можливість замовляти доставку продуктів не лише з супермаркетів, а й поповнювати запаси холодильника в один клік продуктами з найбільшого місця традиційної торгівлі – Центрального ринку «Озерка».

Нагадаємо, що раніше Zakaz.ua співпрацював лише з роздрібними продуктовими мережами України. У серпні компанія запустила абсолютно новий формат – доставку продуктів з ринків. Першим ринком-партнером став «Столичний» у Києві, а вже за місяць компанія розпочала співпрацю з ринком «Озерка» у Дніпрі.

«Zakaz.ua постійно шукає перспективні можливості для масштабування проєкту та веде переговори з потенційними партнерами з метою розширити асортимент товарів для наших клієнтів. Співпраця з ринками - це новий досвід для команди. Тому, зараз ми сконцентрували свою увагу на відточенні стандартів роботи і створення ефективної моделі бізнесу, яку можна буде застосувати до будь-якого ринку країни», – коментує Андрій Курський, CEO компанії Zakaz.ua.

«Озерка» – один з найбільших ринків України, площею понад 2000 м², який функціонує з 1885 року та має історичне значення. Свою назву отримав через місцеположення. На картах ХVIII - ХІХ століть можна побачити зображення глибокого мальовничого озера, яке колись було на місці нинішнього Центрального ринку. Користується великою популярністю серед городян через можливість придбати найсвіжіші продукти від вітчизняних та зарубіжних виробників за низькими цінами.

На ринку представлений великий вибір овочів та фруктів, молочна продукція, м’ясо та морепродукти, домашні делікатеси, а також різноманітні спеції, горіхи, сухофрукти, соління та інше. Відтепер ці продукти доступні для замовлення онлайн на сайті ozerka.zakaz.ua або в мобільному додатку.


«Для зручності клієнтів, товари на сайті розбиті на категорії. Ціни онлайн не відрізняються від цін, зазначених на прилавках ринку. Збирають замовлення професійні шопери, які уважно перевіряють термін придатності та якість кожного продукту. Всі позиції комплектуються у спеціальні термобокси зі збереженням товарного сусідства і правильного температурного режиму», – розповідає Євген Нетреба, комерційний директор сервісу Zakaz.ua.

Мінімальна вартість доставки становить 69 грн та здійснюється у всі райони міста. Для нових клієнтів при замовленні на суму від 500 грн і вагою до 40 кг перші дві доставки безкоштовні. Оплатити замовлення можна карткою на сайті або готівкою кур'єру за фактом отримання.

Довідка

Zakaz.ua — міжнародна компанія і лідер на ринку доставки продуктів харчування в Україні, заснована в 2010 році. Надає послуги замовлення та доставки від найбільших роздрібних продуктових мереж України: METRO, Ашан, NOVUS, МегаМаркет, Еко Маркет, Таврія В, VARUS, City Market, ULTRAMARKET, Восторг, КОСМОС, Пчелка маркет, ринок «Столичний» у Києві та ринок «Озерка» у Дніпрі. На сьогоднішній день сервіс працює у 15 містах України (Київ, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Одеса, Вінниця, Львів, Житомир, Полтава, Миколаїв, Рівне, Івано-Франківськ, Чернівці, Маріуполь, Кривий Ріг), а також у Молдові (Кишинів, Бєльці) і в Узбекистані (Ташкент). Власна IT-платформа дозволяє приймати, обробляти і доставляти замовлення максимально оперативно, доставку здійснюють кур'єри, які пройшли навчання у власному тренінговому центрі.

Центральний ринок «Озерка» — історичний продуктовий ринок України, який був заснований у 1885 році. Розташований у місті Дніпро в безпосередній близькості від вокзалу в західній частині центрального району.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі