Захоплення крафтовим пивом

Захоплення крафтовим пивом
Останні кілька років в Україні почали проводити рекламні компанії, які закликають купити або хоча б спробувати крафтове пиво.

Існує такий термін - Craft brewing (буквальний переклад з англ. – реміснича пивоварня). Як правило, такі пивоварні не дуже великі за продуктивністю. Вони можуть забезпечити пивом або мешканців свого містечка, чи невеликого регіону.

Так ось пиво, зварене на такій ремісничій пивоварні і називають крафтовим.

При цьому в слово «ремесло» вкладають досить глибоке значення. Заняття пивоварінням для пивовара-ремісника – це не хобі чи підробіток. Це справа його життя. І звання «ремісник» має на увазі, що ця людина оволоділа всіма знаннями з пивоваріння, має рецепти старих перевірених традиційних сортів пива, і може креативно підходити до внесення до них своїх доповнень.

Для нього не є секретом, як змінити рецептуру і зробити, наприклад, квітковий або фруктовий присмак певному сорту елю або швидко відреагувати на наявність шоколадних або кавових післясмаків, які тільки входять до моди.

Читати далі ...
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі